Kogt saltet ål
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Ålene skal nedsaltes om efteråret. Når de skal bruges, tages de op og lægges i koldt vand. Efter en nat i det kolde vand er de udvandede, hvorefter de skal koges i ca. 20 min.
Ålene serveres sammen med kogte kartofler og smeltet smør. Rå peberrod kommes på bordet for dem som ønsker det til ålen. Ved Karrebæksminde spises de saltede ål gerne sammen med kogte porrer. Tips: En festret fastelavns søndag eller nytårsaften på Stevns. |
|
Opskriften er vist 18724 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Stig - 2020-09-05 10:48:34 Hvordan saltes de? Oppskrift ænskes Henning - 2009-01-04 13:31:27 Vi har fået kogt ål med karrysalat. YUM. anonym - 2008-09-30 16:26:02 Letsaltet ål. Saltes i 3 døgn og herefter koges ligesom "grønsaltet sild". spis brød smurt med lidt fedt til. Drikkelse: Øl & Snaps. JayDawg (StevnsKokken) - 2008-01-21 13:36:03 De 3 første opskrifter der kommer frem når man googler "kogt salt ål" er "jeres" og 3 andre der er FULDTSTÆNDIG ens... Eller fremgangsmåden må det jo være da der ingen mål står på eller noget...hvor meget skal de saltes? Peter - 2007-08-02 16:23:18 Smager også fantastisk med en alm sennepssovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne