Gråfinker fra Sjælland
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Hjerte og lever skæres i skiver og løgene hakkes. Kommes i en gryde sammen med kryderier og dækkes med koldt vand. Indmaden koges mør i ca. 40 min. Suppen hældes fra og gemmes. Indmaden hakkes fint i foodprocessor. Æblet skæres i små tern. Indmad, suppe, æble og fedtegrever kommes i en gryde og småsimrer under omrøring i ca. 5 min.
Retten serveres rygende varm med kogte kartofler, et par skiver groft rugbrød og syltede rødbeder. Et godt glas mørkt øl smager fortrinligt til denne ret. |
|
Opskriften er vist 21938 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2006-12-11 10:03:45 Fedtegrever kan erstattes med spæk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne