Gråfinker fra Sjælland

Gråfinker fra Sjælland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.svinehjerte
500 g.svinelever
2 løg
4 laurbærblade
0.5 tsk.kardemomme
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
0.5 spsk.timian
3.5 dl.suppe
100 g.fedtegrever
1 æble
 
Opskrift:
Hjerte og lever skæres i skiver og løgene hakkes. Kommes i en gryde sammen med kryderier og dækkes med koldt vand. Indmaden koges mør i ca. 40 min. Suppen hældes fra og gemmes. Indmaden hakkes fint i foodprocessor. Æblet skæres i små tern. Indmad, suppe, æble og fedtegrever kommes i en gryde og småsimrer under omrøring i ca. 5 min.

Retten serveres rygende varm med kogte kartofler, et par skiver groft rugbrød og syltede rødbeder. Et godt glas mørkt øl smager fortrinligt til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 21938 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-11 10:03:45
Fedtegrever kan erstattes med spæk