Grå finker (plukkemad)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Alt kødet koges i ca. 2 l vand med laurbærbladene, timian og salt i ca. 2 timer. Kødet hakkes derefter på et brædt temmelig groft sammen med æblerne og løgene. Suppen fra kødet jævnes med mel til en ret tyk sauce hvori det hakkede kød, æbler og løg kommes i. Til sidst laves fedtegrever smeltet af det ferske spæk og kommes i. Det hele smages til med salt og serveres.
Tips: En Vestsjællandsk specialitet lige efter slagtningen - og det smager godt året rundt. |
|
Opskriften er vist 16725 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne