Vesterhavskuller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Skrab, rens og skyl fiskene. Tør dem godt og giv dem nogle snit over ryggen. Klip evt. finnerne af. Gnid dem ind- og udvendig med salt og peber. Læg fiskene i en smurt bradepande, pensl med olie og dryp med citronsaft. Sæt ovnen på 200 grader.
Sæt fiskene på nederste rille i ovnen og steg dem 25-30 minutter. Dryp dem med stegeskyen nogle gange. Pil og hak løgene, og steg dem klare i smør. Rens blegselleri stilke for grove strenge og skær dem i smalle, stykker. Lad dem stege sammen med løgene, til de skinner. Rens champignonerne og del de største. Rist dem i lidt smør. Skyl persillen godt, fjern stilkene og bland persillebladene med champignonerne. Citronsauce : Kog bouillon og fløde, jævn det med maizenamel udrørt i lidt koldt vand. Pisk æggeblommerne med citronsaft. Tag gryden fra varmen og pisk æggene i. Smag saucen til med salt, peber og evt. citron. Tag forsigtigt fiskene op af bradepanden og læg dem på varme serveringsfade. Fordel løg, selleri og champignon omkring, hæld saucen over og server straks. |
|
Opskriften er vist 16440 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne