Osteboller fra Samsø
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Riv Samsø-osten. Bring vand smør/margarine og krydderier i kog. Tag gryden fra varmen, drys mel i og rør godt. Rør grundigt over svag varme til dejen slipper ske og bund. Tilsæt reven ost og lad den smelte. Afkøl dejen i en skål. Tænd ovnen ved 190°. Rør æggene i et ad gangen og rør godt imellem. Sæt bollerne på plade, brug 2 spiseskeer. Bag dem i 25 min. og server dem varme.
|
|
Opskriften er vist 30123 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Elisabeth - 2015-06-28 10:06:09 Jeg syntes de smager godt, men da dejen er meget lind så kommer jeg dem i Morfinsform chris - 2013-06-19 12:23:34 opskriften mangler massive mængder mel... i kan løse problemet med at de er flade ved at proppe lidt bagepulver eller natron i Carsten - 2012-03-20 13:26:42 Smager ikke rigtig af noget og opskriften mangler mel Natalie Larsen. - 2010-02-02 15:59:54 Jeg kom mere mel i end der egentlig skulle, og istedet for at putte alt osten i dejen, pyntede jeg med lidt ost på toppen af bollerne.. De er rigtigt lækre, bare en skam de falder sammen.. De minder lidt om en pandekage, når man spiser dem fordi de er så falde.. En skam man ikke kan tilføje billeder til opskriften, når man ikke har lagt den ind.. Arne jensen . - 2007-07-02 12:56:00 ha-ha-ah ! den var vist lidt for ups flydende. vi lavede en oste småkage i stedet. og den er i ovnen nu ! ha-ha-ha ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne