Duelse
Hovedingrediens : Svinekød - Røget flæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Skær flæsket i små tern og rist dem på en tør pande. Hæld efterhånden det afsmeltede fedt fra. Når flæsketerningerne er brune og sprøde tages de af panden. Der hældes lidt af fedtet på og de snittede løg ristes gyldenbrune. Flæsketerningerne hældes tilbage i panden til løgene og fløden kommes på. Koges lidt ind til sovsen tykner.
Serveres med kogte kartofler. Tips: Duelse (med tryk på 'Du') betyder dyppelse, altså en slags sovs. |
|
Opskriften er vist 15752 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne