Tykke pandekager fra ærø
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mel, æggeblommer røres sammen med mælk. Gæren tilsættes. De stivpiskede hvider vendes i dejen. Dejen skal være tyk. Hæver i 1/2 time. Bages i raffinol eller lignende.
Betragtes som en hovedret. Serveres varme med stikkelsbærkompot, æblegrød, sirup eller syltetøj. Serveres også kolde til kaffebordet. Tips: Pandekagerne serveres typisk om sommeren. Enkelte ærøboer tilsætter flæsketerninger. |
|
Opskriften er vist 15181 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-13 15:38:31 Kan også bages i palmin. lene - 2008-03-20 12:28:54 de skal nu helst steges i halvt fedt og halvt margarine, så bliver de dejligt sprøde. Hilsen en der kommer fra ærø inger jensen - 2006-12-16 12:53:55 svinefedt og husk kardamommen Hans-Aage Mortesen - 2005-01-01 01:01:01 de skal helst bages i svine fedt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne