Tvebaksbudding
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes og røres sammen med rasp, æggeblommer, mel, sukker og salt. Mælken tilsættes, så der opnås en tyk grød. Lad det hvile nogle minutter, hvorefter der tilsættes yderligere lidt mælk om nødvendigt. Rosiner tilsættes. Smages til med vanilje og evt. kardemomme
Grøden hældes i en smurt budding form med låg og koges i vandbad i 1 1/2 -2 timer
Jordbærrene tilsætte lidt vand, koges og smages til med sukker. Jævnes.
Buddingen serveres varm med lunken jordbærsovs. Retten betragtes som en hovedret. Tips: En gammel ærøsk sømandsret. |
|
Opskriften er vist 5907 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne