Finnan Haddie
Hovedingrediens : TorskeFisk - Røget kuller Oprindelsesland : Skotland Indsendt : |
|
|
Fordel løget i bunden af en stor gryde. Skær fisken i 2 cm. brede strimler og læg dem over løget.
Bland mælk, peber og sennepspulver og hæld det over fisken. Bring det langsomt i log. Varmen dæmpes og det simrer under låg i 6 minutter. Fjern låget, og lad det simre yderligere i 5 minutter. Tag fisken op og læg den på et fad – hold fiske varm. Lad saucen koge ca. 5 minutter under omrøring. Rør smør og mel sammen og kom det i gryden med forårsløg. Røres sammen for svag varme, til saucen koger og jævner en smule. Saucen hældes herefter over fisken – som straks serveres. |
|
Opskriften er vist 13391 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Shinnead - 2007-08-30 17:11:38 Meget lækkert =) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne