Kys og Klap

Kys og Klap, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Kys og Klap, billede 4 Kys og Klap, billede 1 Kys og Klap, billede 2 Kys og Klap, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kys:
500 g.sukker
3 æggehvider
1 spsk.eddike
 
 Klap:
500 g.flormelis
3 æggeblommer
1 tsk.hjortetaksalt
 
Opskrift:
Kys:
Hviderne piskes stive og sukker tilsættes lidt efter lidt. Eddiken piskes i til sidst Bages 10 minutter ved 120 grader C

Klap:
Æggeblommerne røres med flormelis og hjortetaksalt. Sættes på plade og bages ved 125 grader C i 10 minutter.

Ved severingen tages en af hver på tallerkenen.

Tips:

Del af sønderjysk kaffebord





karakterer:
Opskriften er vist 44824 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-16 14:39:35
frygtelige søde

  -   2014-02-20 10:30:33
Kyskagerne bliver ikke så stive som almindelige kys, og 10 minutter er ikke nok, vi satte dem på plade med en teske, og gav dem 30 minutter, så blev de ok, men stadig meget søde Klapkagerne bliver en gang smulder der ikke hønger sammen, men de kunne faktisk godt bages til noget der ligner en småkage, vi satte dem på plade med en teske, 10 minutter passede fint her, men lige så søde som en sukkerknald

  -   2011-12-11 03:53:45
Hvor mange småkager kan man forvente af denne opskrift?

  -   2008-11-11 10:43:18
opskriften er rigtig god, men kysene skal have 1 time på 120 grader og ikk 10 min. mine børe er vilde med dem og næste gang jeg laver dem, puttet jeg kakao i halvdelen. :)

  -   2005-01-01 01:01:01
det bar dejle