Kys og Klap
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kys:
Hviderne piskes stive og sukker tilsættes lidt efter lidt. Eddiken piskes i til sidst Bages 10 minutter ved 120 grader C Klap: Æggeblommerne røres med flormelis og hjortetaksalt. Sættes på plade og bages ved 125 grader C i 10 minutter. Ved severingen tages en af hver på tallerkenen. Tips: Del af sønderjysk kaffebord |
|
Opskriften er vist 44824 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-03-16 14:39:35 frygtelige søde Per - 2014-02-20 10:30:33 Kyskagerne bliver ikke så stive som almindelige kys, og 10 minutter er ikke nok, vi satte dem på plade med en teske, og gav dem 30 minutter, så blev de ok, men stadig meget søde Klapkagerne bliver en gang smulder der ikke hønger sammen, men de kunne faktisk godt bages til noget der ligner en småkage, vi satte dem på plade med en teske, 10 minutter passede fint her, men lige så søde som en sukkerknald j.e.j. - 2011-12-11 03:53:45 Hvor mange småkager kan man forvente af denne opskrift? zette - 2008-11-11 10:43:18 opskriften er rigtig god, men kysene skal have 1 time på 120 grader og ikk 10 min. mine børe er vilde med dem og næste gang jeg laver dem, puttet jeg kakao i halvdelen. :) morten - 2005-01-01 01:01:01 det bar dejle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne