Sønderjysk stang
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
margarine og mel smuldres.
Gæren opløses med sukkeret og æggene blandes i. Det hele blandes og æltes.
Kan stilles til hævning fra 10 minutter til 18 timer.
Rulles ud til en aflang plade. Fyldet fordeles hen midt ad. Dejen lægges ind over fyldet fra begge sider. Pensles med sammenpisket æg og drysses med perlesukker og hakkede mandler eller nøddekerner. Bages ved 225 grader i 16 minutter
|
|
Opskriften er vist 16091 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne