Sønderjyske pebernødder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg røres med med sukker. Mel og krydderier blandes med hjortetaksalt. Det hele blandes. Lad evt. dejen hvile 1 døgn i køleskab.
Rulles i fingertykke stænger som skæres ud og trilles til pebernødder. Bages ved 200 grader C. alm. ovn til de er lysebrune - ca.15 minutter. |
|
Opskriften er vist 48852 gange,
og udskrevet 807 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2016-10-07 16:33:20 Mega gode Julie - 2013-05-29 14:54:52 Hey, jeg ville lige høre hvor længe de kan holde i en kagedåse eller sådan noget anonym - 2008-12-19 15:37:15 hvad er hjotesalt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne