Sønderjysk Kløbenbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i lunkent mælk og tilsættes sammen med det øvrige. Når dejen er rørt godt sammen sættes den til hævning i ca. 30 min. Dejen å æltes igen og formes til et brød ved at rulle dejen ud til en aflang firkant, der foldes sammen to gange på den korte led. Efterhæver i ca. 30 min. Der pensles med æggehvide og bages i ca. 30 min. ved
200-225 C. Efter bagningen overdrysses brødet let med flormelis.
Skæres i skiver og serveres med smør. |
|
Opskriften er vist 13925 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-02-28 19:00:59 brug vindruekærneolie i stedet for smør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne