Sønderjysk Sursteg

Sønderjysk Sursteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.Svinebov
1-2 spsk.salt
7-8 hele peberkorn
6-8 laurbærblade
12-14 Husblas, blade
 
Opskrift:
Ca. 2 kg. Svine bov skæres i pæne store stykker med lidt fedt på. Koges i vand (dækkes) med salt 1-2 spsk. Og 7-8 hele peberkorn. Koges i 2-3 timer derefter tilsættes 6-8 laurbærblade. Kødet tages op i en sten krukke. 12-14 blade husblas blødes op og tilsættes lagen, hæld lagen over kødet i krukken. Skal trække i nogle dage.





karakterer:
Opskriften er vist 11752 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
..og hvordan serveres det?