Sønderjysk Sursteg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Ca. 2 kg. Svine bov skæres i pæne store stykker med lidt fedt på.
Koges i vand (dækkes) med salt 1-2 spsk. Og 7-8 hele peberkorn.
Koges i 2-3 timer derefter tilsættes 6-8 laurbærblade.
Kødet tages op i en sten krukke.
12-14 blade husblas blødes op og tilsættes lagen, hæld lagen over kødet i krukken. Skal trække i nogle dage.
|
|
Opskriften er vist 11752 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anni - 2005-01-01 01:01:01 ..og hvordan serveres det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne