Sønderjydsk hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Del kålen i kvarte, fjern stokken og skær kålen i grove strimler. Den dampes mør i letsaltet vand ca. 10 min og lægges i en si.
Når kålen har dryppet af, køres den igennem kødhakkeren og kommes i gryden. Tilsæt smør, hvedemel og fløde og lad det koge igennem.
Smag til med lidt reven muskat og salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 16597 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2008-11-01 10:09:12 Husk at vride en stor del af væsken ud af den hakkede kål, inden den kommes i gryden. Ellers bliver den for tynd. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne