Foreller som på bornholm
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Hasselnødderne ristes på en pande.
Palmemarven skæres i tynde skiver og ristes på panden og holdes varme.
Lav saucen som en almindelig karrysauce, steg forellerne 5 min. på hver side.
Tag et stort fad og kom salatblade på, læg forellerne på. Øs lidt sauce hen over dem, resten kommes i en saucekande.
Kom de kogte ris i den anden ende af fadet, pynt med citron og tomatbåde. Læg den ristede palmemarv i midten mellem fisk og ris. Drys nødderne over sammen med klippet dild.
Husk en tallerken til skind og ben.
|
|
Opskriften er vist 11820 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne