Toast Skagen
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kom fedtstoffet på en pande og brun brødet på begge sider. Skal det være magert, kan du riste brødet i stedet.
Hak rejerne. Skyld dilden. gem fire kviste til pynt og hak resten. Bland de hakkede rejer, hakket dild og mayonnaise. salt forsigtigt og vrid et par gange med peberkværnen. Rør rundt. Fordel rejeblandingen på brødskiverne og kom ligt stenbiderrogn på hver portion. Pynt med en dildkvist. |
|
Opskriften er vist 31302 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne