Skagentoast

Skagentoast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Toast

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Skagentoast, billede 4 Skagentoast, billede 1 Skagentoast, billede 2 Skagentoast, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Mayonnaise:
2 æggeblomme, past.
1 spsk.sennep
0.25 spsk.vineddike
0.5 tsk.salt
4 dl.olie
 
500 g.rejer med skal
0.5 dl.dild, frisk
0.25 tsk.hvid peber
1-2 tsk.citronsaft
 
4 skivertoastbrød
2 spsk.smør
 
 Pynt:
 lakserogn
 dild, frisk
 Hovedsalat
 
Opskrift:
Begynd med mayonnaisen.
Bland æggeblommer, sennep, vineddike og salt i en skål Hæld olien i i en tynd stråle under stadig piskning, stil mayonnaisen køligt.

Pil rejerne og hak dem groft. Bland rejer og fintklippet dild med 1 dl mayonnaisen. Smag til med hvid peber og citronsaft.

Stik 4 cirkler ud af brødet med et glas. Steg brødet sprødt i smørret.

Læg brødet på tallerkener, læg salatblade på brødet og fordel fyldet på dem.

Pynt med lakserogn og dildkviste, og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 28550 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-03-30 15:47:07
Skagen toast skulle være opfundet af nogle svenskere som havde været på sejltur til skagen.