Ålesuppe fra smålandshavet

Ålesuppe fra smålandshavet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.små ål
2 gulerødder
4 porrer
250 g.svesker
500 g.faste æbler
2 l.kraftig bouillon (fisk)
2 spsk.eddike
2 spsk.sukker
 salt
 peber
 melboller
 
Opskrift:
Svesker udblødes nogle timer. Ålene flås og skæres i mindre stykker. Grønsagerne renses og skæres i skiver, koges med i den kraftige suppe 10 min, før ål, svesker og kvarte æbler kommes ved. Koger 6-7 min mere. Smages til med salt, peber, eddike og sukker. Melboller varmes i suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 14258 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-05 20:36:10
Jeg fik ålesuppe på fejø for første gang.Det var i 1948 jeg tjente som karl på en gård hvor fruen oprindelig var hollænder,og jeg troede at det var en hollandsk ret.Det er en utrolig dejlig suppe,og jeg laver den ofte endnu trods mine 83 år.Min kone kan,trod det at hun er fra lolland ikke lide ålesuppe fra smålandshavet.