Grøntsagssuppe á la creme
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsagerne renses, blomkålen plukkes i små buketter og gulerødderne skæres i små skiver eller terninger. Koger i bouillon med salt i ca. 10 min., ærterne lidt mindre. Så tilsættes mælken og smørret og suppen koger op, jævnes med urørt hvedemel, koger godt igennem, tages fra varmen og spinatblade tilsættes. Æggeblommen piskes let med kaffefløden og hældes i den næsten kogende suppe, der varmes til kog, men koger den, skiller den! Smages til med salt og peber.
Serveres med overdrysset med klippet persille og gerne en skinke eller ostemad til. Læg mærke til, at begge supper er meget kaloriefattige, sunde og mættende, evt. med knækbrød og ost. |
|
Opskriften er vist 39341 gange,
og udskrevet 561 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Miiq - 2007-08-13 19:25:09 Sætter du ik et billede ind?!?.. God opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne