Grøntsagssuppe á la creme

Grøntsagssuppe á la creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.blandede grøntsager f.eks. gulerødder, ærter og blomkål
5 dl.god bouillon
 salt
5 dl.mælk
2 spsk.hvedemel
150 g.friske eller frosne spinatblade
1 æggeblomme
1 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 klippet persille
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Alle grøntsagerne renses, blomkålen plukkes i små buketter og gulerødderne skæres i små skiver eller terninger. Koger i bouillon med salt i ca. 10 min., ærterne lidt mindre. Så tilsættes mælken og smørret og suppen koger op, jævnes med urørt hvedemel, koger godt igennem, tages fra varmen og spinatblade tilsættes. Æggeblommen piskes let med kaffefløden og hældes i den næsten kogende suppe, der varmes til kog, men koger den, skiller den! Smages til med salt og peber.

Serveres med overdrysset med klippet persille og gerne en skinke eller ostemad til.

Læg mærke til, at begge supper er meget kaloriefattige, sunde og mættende, evt. med knækbrød og ost.





karakterer:
Opskriften er vist 39341 gange,
og udskrevet 561 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-13 19:25:09
Sætter du ik et billede ind?!?.. God opskrift