Brune kartoffler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Brunekartofler Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og pil dem. Kom dem i en sigte og skyl dem under kold vand.
Smelt sukkeret lysebrunt på en pande og kom straks efter smørret ved. Kom kartoflerne på panden og ryst panden så alle kartoflerne bliver brunede og gennemvarme. Tips: Kan servers til eks. And og flæskesteg |
|
Opskriften er vist 107312 gange,
og udskrevet 2647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Richard - 2009-11-21 01:26:53 Det absoulut bästa som finns och som man kan äta i Danmark!!! Tack Danmark för denna mat! Terje Gravningen - 2007-12-20 18:59:10 Jeg er normann men elser brune kartoffler ,skal ha gester på Lørdag nam nam marie - 2007-07-22 23:54:39 TACK för tipset! Brian - 2006-12-08 11:06:38 Vi bruger aldrig smør og de bliver meget gode Gurli - 2005-01-01 01:01:01 Prøv med honning i stedet for sukker og ingen smør. KB - 2005-01-01 01:01:01 Jeg laver dem altid med flormelis da de bliver meget pænere og så skal der ikke bruges smør! - - 2005-01-01 01:01:01 det lyder ´sq lækkert Inge - 2005-01-01 01:01:01 Uhm lækker Anders - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også anvende de små kartofler på glas. De skal ikke koges. Hæld dem over i et dørslag inden de skal bruges og lad dem dryppe af. Skyld dem over med vand, dryp af. Vil man gerne have kartoflerne blanke under stegning, hæld da en ganske lillebitte smule vand ved når de braser Jessica - 2005-01-01 01:01:01 der findes ik' noget bedre end brunede kartofler...! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne