Bornholmer salat
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kog æggene 10 minutter, køl dem af og pil dem.
makrellen befries for ben og moses i en skål sammen med mayonnaisen. Løget hakkes fint og kommes i. Æggene hakkes fint og blandes i og det smages til med salt og peber.
Fyldet er utrolig fint at bruge i sandwich, men også godt til alt andet brød. ( rugbrød osv. ) |
|
Opskriften er vist 36565 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-09-20 22:42:34 Dejlig salat, jeg snitter dog nogle radiser, og pynter med finthakket purløg mig - 2011-04-23 09:27:41 Der mangler radiser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne