Æblekage fra fyn
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Råmassen:
Smør, sukker røres godt sammen, æggene kommes i et ad gangen under omrøring. Mel, maizena, bagepulver, vaniljesukker tilsættes, og massen røres igennem. Drys: Ingredienserne blandes til smulder, halvdelen af drysset kommes i bunden af springformen, råmassen hældes i formen. kanel drysses over råmassen, æblerne skæres i både og lægges ovenpå. Resten af drysset kommes til slut over. Bages i 30-40 min ved 180 grader. Der kan serveres cremefraice til |
|
Opskriften er vist 15371 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2018-08-12 17:48:24 Puh ha - margarine. Med smør er den sikkert bedre. Sanne - 2007-02-21 11:54:08 Lækker kage! Der skulle noget mere margarine til, før jeg kunne få det til at blive smulder, men det lykkedes og råcreme trådte istedet for creme fraice, mums :o) Mizze - 2005-01-01 01:01:01 Super æblekage og rigtig nem at lave. Det er den bedste æblekage jeg nogensinde har fået. :) Anja - 2005-01-01 01:01:01 Den er super lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne