Sønderjysk surrib 02
Hovedingrediens : Svinekød - Kogeflæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skal være uden svær, og man kan rolig skære fedt af efter ønske.
Kødet dækkes med kogelage- vand og eddike i ovennævnte forhold- der bringes i kog og skummes.
Kødet koges mørt ved svag varme, tages op og afkøles helt.
Suppen skummes omhygeligt
den koges ind og tilsættes den udblødte husblas
Flæsket skæres i skiver og lægges i en skål.
geleen hældes over, så flæsket er dækket.
Surribben stilles koldt, til geleen er stivnet, gerne til næste dag.
|
|
Opskriften er vist 38501 gange,
og udskrevet 950 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Børge Stigsen - 2015-12-18 12:51:28 Ægte Surrib er uden 'husblas' istedetfor er der kogt suppe på Svinehoved eller kogt skind med. Husblas er kogt på skind af svin. Surrib er ej magert og fedt benyttes som lage på 'gele'. Fedtet er kogt fra kød under tilberedning. edith - 2006-12-09 23:50:52 1 husblas til en dl. suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne