Sønderjysk brødtærte
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Del æggene og pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i og dernæst æggeblommerne. Vend det revne rugbrød i med let hånd. Fordel dejen i to lagkageforme(sørg for at formene er godt smurt), og bag bundene i 12-15 minutter ved 190 grader. læg de kolde bunde sammen med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 11768 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2008-10-17 11:45:45 Solbærsyltetøjet mener jeg også mangler, men har aldrig fået den med chokoladeknapper. Til gengæld skal der hakkede nødder i... Lene - 2008-05-19 16:38:09 Det vigtigste har kokken vist undladt at fortælle, nemlig om chokoladeknapperne i flødeskummet samt solbærsyltetøjet! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne