Strandkrogens kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes fint, fedtstoffet smeltes i en tykbundet gryde. Løgene kommes i, skal kun lige blancheres, må ikke riste Kom en lille smule vand i og lad det kun lige koge. Bag derefter sovsen op som en ganske almindelig hvid sovs Den må gerne være lidt tyk.
Hæld en grydeskefuld eddike og 2 grydeskefuld sukker i sovsen. Smag den til med peber. Den må gerne være LIDT skarp. Snit de kogte afkølede kartofler. Kan både nydes varm og kold, men bedst varm Server enten pølser eller frikadeller til |
|
Opskriften er vist 10789 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne