Samsølaks med krydderurtesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Laksestykket deles i 4 stykker og steges i smør på en pande ved mellemvarme i ca. 5 minutter på hver side.
Fløden kommes i en gryde, bringes i kog og koger til den har en let cremet konsistens (kan eventuelt jævnes med maizena). Fløden tages af varmen og tilsættes dild og purløg. Smag til med salt og peber. Gulerødderne kommes i en gryde med kogende vand sammen med asparges og forårsløg, og koger i ca. 1 minut, så er garnituren klar. Kartofler kommen i en gryde og bringes i kog. Når de slipper på en kniv, tages de af varmen og vandet hældes af (kogetid, ca. 15 – 20 minutter) Kartoflerne kan eventuelt drysses med persille. Anretning: Laksen anrettes på en tallerken eller et fad med grønsager og sauce pænt pyntet om laksen. Lidt rejer lægges på laksen, sammen med en citronskive. |
|
Opskriften er vist 8250 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne