Fransk pottesuppe
Hovedingrediens : Bælgplanter - Ærtere Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Helst skal suppen koges på friske grøntsager, med de frosne er også velegnede. Alle grøntsagerne renses og skæres i mindre stykker, bønnerne eller ærterne (sukkerærter nydes med bælgen, men skal evt. ribbes) klippes i mindre stykker.
Vandet bringes i kog med salt og heri koger grøntsagerne i ca. 10 minutter til de er næsten møre. Så tilsættes bouillon og suppen koger op og smages til med krydderierne. Serveres overdrysset med klippet persille og gerne brød med skinke |
|
Opskriften er vist 14168 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne