Fiskeret fra Læsø
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fiskefileterne rulles let sammen om hummerhaler og stilles i et ildfast fad, ret tæt og evt. med tandstikker til at holde sammen på rullerne.
Sauce: De rensede og finskåret champignoner dampes i lidt smør og derefter tilsættes fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier. Saucen koges nogle minutter, jævnes og smages til. Hæld saucen over fisken. Dæk med Alufolie. bag fisken i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 24981 gange,
og udskrevet 418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne