Tykke pandekager med revlsben a la Lyø
Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kog ribbenstegen i 50 min. Tag benene fra. Stykket skæres i skiver, brunes let på panden. Fold tortillaerne med en stegt skive kød og læg dem lagvis i en bakke. Pensles med smeltet fedtstof og
varmes ved 160° i ca. 20 min.
Serveres maskeret med sirup. Tips: Det var omkring århundredeskiftet den fineste form for pandekager på Lyø. |
|
Opskriften er vist 8799 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne