Tomatsuppe fra Ærø
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tomatsuppen tilberedes af Oscar Tomat Basis og vand. Løg, hakket peberfrugt, Santa Maria Timian sauteres i fedtstoffet og tilsættes suppen. Lad retten småsimre i ca. 20 min, smag til med salt og evt. sherry.
Suppen serveres med letpisket fløde, som blandes med purløg eller smørstegte franskbrødsterninger med et drys Santa Maria hvidløgssalt. |
|
Opskriften er vist 15254 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte Simonsen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg ville nok vælge at bruge frisk hvidløg, ellers en rigtig dejlig opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne