Sønderjyske surribs
Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vand, eddike, Oscar Andebouillon, Laurbærblade, løg og krydderier koges op. Kødet tilsættes og koges mørt ca. 1 time. Kødet tages op, afkøles og skæres i skiver, der lægges i bunden af et fad. Oscar Lys Aspic tilsættes den kogende lage og affedtes
grundigt.
Den færdige lage hældes herefter over ribben-skiverne og det stilles til afkøling
|
|
Opskriften er vist 19271 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-04 13:03:08 Husk der skal sennep og rødbeder til Margrethe Madsen - 2007-01-04 13:01:25 Tusind tak for opskriften, jeg lavede den med nakkesteg, som jeg så efter kogning skar ud og lagde i eg fad hvorefter jeg hældte skyen over og pyntede med laurbærbladene. Det var bare lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne