Sønderjyske surribs

Sønderjyske surribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.Flæskeribben
1 l.Vand
2 dl.Eddike
25 g.Oscar Andebouillon
10 Santa Maria Laurbærblade
50 g.Løg snittede
 Santa Maria sort Peber stødt
 Salt
 Lidtsukker
70 g.Oscar Lys Aspic
 
Opskrift:
Vand, eddike, Oscar Andebouillon, Laurbærblade, løg og krydderier koges op. Kødet tilsættes og koges mørt ca. 1 time. Kødet tages op, afkøles og skæres i skiver, der lægges i bunden af et fad. Oscar Lys Aspic tilsættes den kogende lage og affedtes grundigt. Den færdige lage hældes herefter over ribben-skiverne og det stilles til afkøling





karakterer:
Opskriften er vist 19513 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-04 13:03:08
Husk der skal sennep og rødbeder til

  -   2007-01-04 13:01:25
Tusind tak for opskriften, jeg lavede den med nakkesteg, som jeg så efter kogning skar ud og lagde i eg fad hvorefter jeg hældte skyen over og pyntede med laurbærbladene. Det var bare lækkert