(Sønderjysk) stribet flæsk med løg
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Flæskeskiverne vendes i mel og steges sprøde hvorefter de lægges i et fad. Løgene sauteres og lægges på flæskeskiverne.
Saucen tilberedes af vand, mælk og Oscar Blomkål Basis som hældes over flæsket. Lad det hele småsimre 10-15 min.
|
|
Opskriften er vist 32041 gange,
og udskrevet 384 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (122 stemmer) |
|
Kommentarer Kenneth - 2014-09-18 17:37:50 Hvad er Oscar blomkåls basis og hvor købes det henne? Conny - 2010-08-09 03:22:09 og opskriften til 10 personer er ret meget, så skal man jo til at omregne til 2 prs. Måske har de flere gæster i det Sønderjydske, end resten af Danmark??? Tønder. - 2008-05-09 11:58:26 Den første Sønderjyske opskrift der er fundet på stribet flæsk er fra år 1800 og har aldrig været røget men laves med fersk kød uden løg, men din opskrift er meget god selv om den aldrig har været Sønderjysk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne