Sønderjysk kaffebudding
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Santa Maria Buddingpulver og sukker røres godt ud med ca. 2 dl mælk til en jævn blanding. Resten af mælken og kaffen blandes og bringes i kog. Tag det af varmen, hvorefter det blandes med jævningen. Under omrøring koges blandingen op og småkoger 2-3 min. Herefter hældes kaffebuddingen i portionsglas. Portionsglassene kan med fordel vædes med koldt vand inden udportioneringen.
Tips: Denne dessert komme fra Sønderjylland og har været et yndet alternativ til den mere almindelige gule budding. |
|
Opskriften er vist 8929 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-11-30 16:33:39 jeg syntes at den er god. men ikke med flødeskum. jeg servere den med frugtsovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne