Sømandsbøf fra Ærø
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kødskiverne vendes i mel og brunes. Svits løgene.
De gyldne løg og kødet fordeles i en gryde.
Kog vand og bouillon op med Santa Maria Laurbærblade og hæld det ved. Salt og Santa Maria Peber tilsættes. Lad retten småsnurre 1 1/ 2 -2 timer. Kødet skal være så mørt, at det næsten
kan spises med en ske. Oscar Suppe- og Saucejævner udrøres i mælk, retten jævnes under omrøring.
Kulør tilsættes efter behov.
|
|
Opskriften er vist 22705 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Skou - 2011-02-22 20:06:25 Øhhh - er det en reklame for Oscar´s og Santa Maria? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne