Sydfynsk skræddersovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Svits bacon til sprød konsistens og tag dem af panden. Tilsæt løg og svits dem til de antager farve. Vand, mælk og Oscar Lys Basis koges op under omrøring.
Løg og Bacon blandes i sovsen så den får en stuvningsagtig konsisten
|
|
Opskriften er vist 20770 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer merete - 2005-01-01 01:01:01 nem og billig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne