Skræddersteg fra Samsø

Skræddersteg fra Samsø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.Kyllingefilet
25 g.Oscar Hønsebouillon
15 dl.Vand
50 g.sukker
0.5 dl.Eddike
250 g.Æblebåde
275 g.Oscar Brun Sauce
15 dl.Vand
 Skyen fra kyllingerne
2 dl.Fløde
 Kulør
1000 g.Kartofler
 salt
 Sort Peber stødt
 
Opskrift:
Kyllingestykkerne brunes i fedtstof, drysses med salt og Santa Maria Peber. De lægges i en gastronombakke, drysses med sukker og nogle stænk eddike og varm bouillon så det lige dækker kødet. Retten sættes i ovn ved 175° i 45 min., og koges til kødet er meget mørt. Æblestykkerne drysses over og simrer med de sidste 15 min. Sky og vand samt Oscar Brun Sauce koges op. Fløden og kulør tilsættes og der smages til.





karakterer:
Opskriften er vist 9380 gange,
og udskrevet 101 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu