Skræddersteg fra Samsø
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kyllingestykkerne brunes i fedtstof, drysses med salt og Santa Maria Peber. De lægges i en gastronombakke, drysses med sukker og nogle stænk eddike og varm bouillon så det lige dækker kødet. Retten sættes i ovn ved 175° i 45 min., og koges til kødet er meget mørt. Æblestykkerne drysses over og simrer med de sidste 15 min.
Sky og vand samt Oscar Brun Sauce koges op. Fløden og kulør tilsættes og der smages til.
|
|
Opskriften er vist 9380 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne