Sjællandsbøf med pikant sauce
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne formes, steges og holdes varme.
Løg sauteres i fedtstof til de er lysebrune. Tilsæt kartoffel- og flæsketern. Det hele brunes godt
sammen. Derpå tilsættes og blandes de hårdkogte æg, garnituren lægges ved bøffen med et drys
persille.
Oscar Brun Sauce tilberedes og monteres evt. med lidt fløde. Capers og agurker tilsættes.
|
|
Opskriften er vist 10192 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne