Mazarin - Den gode
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Lars S Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kør marcipanen med sukker til en masse.
Tilsæt derefter blødt smør.
Kør massen til en masse.
Tilsæt mel, derefter æg et af gangen. Passer til en mellemstor springform. Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 99236 gange,
og udskrevet 1812 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (85 stemmer) |
|
Kommentarer mona_ak_3 - 2017-09-20 08:19:01 Jeg kom lige en 1/2 skefuld bagepulver i så blev den lige lidt mere luftig Alexander - 2017-09-11 12:02:45 Det er min matematik og Madkunstskabs lærer der har lavet den! Hans - 2016-05-01 17:44:43 Har brugt denne opskrift et hav afgange som Bund i mine Jordbærter den ager kegler hvergang Morten F - 2008-04-30 17:52:53 Prøv evt. at tilsætte 400 g rabarber. Skær dem i små stykker og giv dem tre minutter i mikroen for fuldt brag. Mos dem let og rør dem i mazarinmassen. Chokoladeglasur: 15-20 g smør og 100 g 70% chokolade smeltes i mikroen. Hældes ud over den færdigbagte kage og køles en times tid i køleskabet. Morten F - 2008-04-30 17:49:53 Den kan sagtens røres i hånden. Smelt smørret i mikro-ovnen og riv marcipanen på råkostjernet. Så er den rørt på få sekunder. Fremragende opskrift iøvrigt. Mads - 2008-02-13 09:01:04 Man kan også putte chokolade oven på Kokken P - 2007-08-04 09:24:56 Dejlig mazarin - Bedste jeg har prøvet - Måtte dog bage den en time. Jette - 2005-01-01 01:01:01 Den kan varmt anbefales Maria - 2005-01-01 01:01:01 Den dejligste mazarin jeg har fået -EVER - og nem Lis - 2005-01-01 01:01:01 Tak for en vidunderlig kage. Jytte - 2005-01-01 01:01:01 Den bedste Mazarin jeg nogen sinde har spist - NEM at lave Anders - 2005-01-01 01:01:01 Super kvalitet, lidt klæg - lige som den skal være Anon - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk - Men kan ikke laves uden røremaskine Lars S - 2005-01-01 01:01:01 Man kan med fordel udskifte hvedemel med mandelmel ... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne