Mazarin - Den gode

Mazarin - Den gode, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Kræmmerhuse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lars S

Indsendt :      Red :
Mazarin - Den gode, billede 4 Mazarin - Den gode, billede 1 Mazarin - Den gode, billede 2 Mazarin - Den gode, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.Ren rå marcipan
250 g.sukker
250 g.smør
4 små æg
60 g.hvedemel
 
Opskrift:
Kør marcipanen med sukker til en masse. Tilsæt derefter blødt smør. Kør massen til en masse.

Tilsæt mel, derefter æg et af gangen.

Passer til en mellemstor springform.

Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 99236 gange,
og udskrevet 1812 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (85 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-20 08:19:01
Jeg kom lige en 1/2 skefuld bagepulver i så blev den lige lidt mere luftig

  -   2017-09-11 12:02:45
Det er min matematik og Madkunstskabs lærer der har lavet den!

  -   2016-05-01 17:44:43
Har brugt denne opskrift et hav afgange som Bund i mine Jordbærter den ager kegler hvergang

  -   2008-04-30 17:52:53
Prøv evt. at tilsætte 400 g rabarber. Skær dem i små stykker og giv dem tre minutter i mikroen for fuldt brag. Mos dem let og rør dem i mazarinmassen. Chokoladeglasur: 15-20 g smør og 100 g 70% chokolade smeltes i mikroen. Hældes ud over den færdigbagte kage og køles en times tid i køleskabet.

  -   2008-04-30 17:49:53
Den kan sagtens røres i hånden. Smelt smørret i mikro-ovnen og riv marcipanen på råkostjernet. Så er den rørt på få sekunder. Fremragende opskrift iøvrigt.

  -   2008-02-13 09:01:04
Man kan også putte chokolade oven på

  -   2007-08-04 09:24:56
Dejlig mazarin - Bedste jeg har prøvet - Måtte dog bage den en time.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den kan varmt anbefales

  -   2005-01-01 01:01:01
Den dejligste mazarin jeg har fået -EVER - og nem

  -   2005-01-01 01:01:01
Tak for en vidunderlig kage.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den bedste Mazarin jeg nogen sinde har spist - NEM at lave

  -   2005-01-01 01:01:01
Super kvalitet, lidt klæg - lige som den skal være

  -   2005-01-01 01:01:01
Fantastisk - Men kan ikke laves uden røremaskine

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan med fordel udskifte hvedemel med mandelmel ...