Langelandske suppeærter med medister

Langelandske suppeærter med medister, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Langelandske suppeærter med medister, billede 4 Langelandske suppeærter med medister, billede 1 Langelandske suppeærter med medister, billede 2 Langelandske suppeærter med medister, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Medisterpølse
30 g.Oscar klar Oksebouillon
20 g.Oscar klar Grøntsagsbouillon
25 dl.Vand
300 g.Gulerødder i små tern
500 g.Kartofler i små tern
500 g.Ærter
400 g.Melboller
 
Opskrift:
Medister, Oscar bouilloner og vand bringes i kog og afskummes. Medisteren koges i ca. 20 min. Tag medisterpølsen op og lad gulerødder og kartofler koge møre i suppen. Tilsæt grønærter og til sidst melboller. Medisteren skæres i skiver og tilsættes suppen umiddelbart før servering.

Tips:

Denne suppe er en af de ældste sommersupper man spiste på Langeland.





karakterer:
Opskriften er vist 21553 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu