Langelandske suppeærter med medister
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Medister, Oscar bouilloner og vand bringes i kog og afskummes. Medisteren koges i ca. 20 min. Tag medisterpølsen op og lad gulerødder og kartofler koge møre i suppen. Tilsæt grønærter og til sidst melboller.
Medisteren skæres i skiver og tilsættes suppen umiddelbart før servering.
Tips: Denne suppe er en af de ældste sommersupper man spiste på Langeland. |
|
Opskriften er vist 21553 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne