Karrykål spist i østjylland

Karrykål spist i østjylland, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.Santa Maria Karry Madras
250 g.OSCAR Karry Sauce Pasta
10 dl.vand
2000 g.Hvidkål groft snittet
1200 g.Stribet flæsk skiver eller strimler
5 dl.Vand
10 g.OSCAR Grønsagsbouillon
 
Opskrift:
Vand, Santa Maria Karry Madras og OSCAR Karry Saucepasta koges op under omrøring. Klar til brug.

Hvidkålen lægges lagvis med flæsket i gryden. Vand og OSCAR Grønsagsbouillon kommes ved. Retten småsnurrer 30 min. Karrysaucen hældes ved og blandes godt med de resterende ingredienser. Retten koger videre yderligere 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 18010 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu