Karrykål spist i østjylland
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vand, Santa Maria Karry Madras og OSCAR Karry Saucepasta koges op under omrøring. Klar til brug.
Hvidkålen lægges lagvis med flæsket i gryden. Vand og OSCAR Grønsagsbouillon kommes ved. Retten småsnurrer 30 min. Karrysaucen hældes ved og blandes godt med de resterende ingredienser. Retten koger videre yderligere 30 min. |
|
Opskriften er vist 18010 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne