Jysk hvidkålsbudding
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hvidkålen gives et opkog og afdryppes. Farsen æltes sammen med knuste tvebakker. Formen smøres og hvidkål og fars lægges lagvis. Slut af med hvidkål. Stilles i ovn ved 170° i ca. 40 min.
Oscar Lys Basis, vand og mælk varmes op og koger 2-3 min under omrøring. Benyt evt. lidt af hvidkålsvandet. |
|
Opskriften er vist 12349 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne