Bedste Aspargessuppe

Bedste Aspargessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mary poppins

Indsendt :      Red :
Bedste Aspargessuppe, billede 4 Bedste Aspargessuppe, billede 1 Bedste Aspargessuppe, billede 2 Bedste Aspargessuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
evt. Kødboller. frost
   
Opskrift:
Hæld aspargessnitterne til afdrypning.

Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand (fra dåsen). Tilsæt derefter terning og vand. Lad suppen koge igennem 5 min.

Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitterne og evt. kødbollerne i til sidst, serveres med Flutes eller kuvertbrød

Tips:

Kødbollerne giver en rigtig god ekstra smag til suppen





karakterer:
Opskriften er vist 139103 gange,
og udskrevet 2998 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (44 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4597 (1094 kcal)
KJ pr. Pers. 1149 (273 kcal)
Vægt ialt 1249 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-30 12:38:45
suppen fyldig og smager dejligt,jeg bruger hønse bouillon granulat det er ikke saltet

  -   2012-06-12 16:28:23
Har lige lavet suppe fuldt ikke helt opskifter brugte lidt mere smør også grønsags bouillon men lækker lækker mmmmm

  -   2009-11-02 16:38:18
Ja brug helst ikke terning det kan nemt blive for salt. Hellere en god hønsefond

  -   2007-02-09 17:00:47
Brug ikke terning, men helst en god hønsekødsuppe en liter evt. en pose frosen suppe uden urter.