Bedste Aspargessuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt af : Mary poppins Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld aspargessnitterne til afdrypning.
Smelt smørret, kom melet i og bag det sammen med aspargesvand (fra dåsen). Tilsæt derefter terning og vand. Lad suppen koge igennem 5 min. Hæld piskefløde i og varm suppen op til kogepunktet. Smag til med salt og peber. Kom aspargessnitterne og evt. kødbollerne i til sidst, serveres med Flutes eller kuvertbrød Tips: Kødbollerne giver en rigtig god ekstra smag til suppen |
|
Opskriften er vist 139103 gange,
og udskrevet 2998 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Mona - 2017-12-30 12:38:45 suppen fyldig og smager dejligt,jeg bruger hønse bouillon granulat det er ikke saltet Pernille - 2012-06-12 16:28:23 Har lige lavet suppe fuldt ikke helt opskifter brugte lidt mere smør også grønsags bouillon men lækker lækker mmmmm heban - 2009-11-02 16:38:18 Ja brug helst ikke terning det kan nemt blive for salt. Hellere en god hønsefond Jørn - 2007-02-09 17:00:47 Brug ikke terning, men helst en god hønsekødsuppe en liter evt. en pose frosen suppe uden urter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne