Rejer i kål

Rejer i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kiole

Indsendt :     

Ingredienser:
1 mellemstort hvidkål
3 spsk.olie
3-4 gulerødder
2 skalotteløg i tern
1 spsk.hvidløg/chili(chilipasta)
1 spsk.paprika
300 g.frosne rejer
2 dl.kyllingbouillon
2-3 spsk.fishsauce(efter smag)
1 kopketchup (valgfri men beauvais er god)
 maizena jævning
 salt
 peber
 godt rugbrød
 
Opskrift:
Skær kålen i grove strimler. Del gulerødderne på langs og skær dem i 3 cm lange skrå skiver Steg kålen i olie i en god wok med god varme. Det må gerne få lidt farve. I en pande steges løg og gulerødder i lidt olie sammen med paprika og hvidløg/chili til de er næsten møre.

Hæld det hele i wokken sammen med bouillonen og ketchup og fishsauce og lad det simre under låg til du syntes det er færdigt(Det må gerne have lidt bid.) Når du syntes det er ved at være færdigt skubber du det hele op ad indersiden af wokken og jævner væden med maizena Rejerne tilføjes nogle minutter før servering.

Smag til med salt og peber evt fishsauce. Serveres med gode tykke skiver groft rugbrød og en kold øl.





karakterer:
Opskriften er vist 13186 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-03-01 18:43:36
Var lidt skeptisk over kål og ketchup, men det smager fantastisk godt. Tilføjede lidt ægnudler i stedet for at jævne