Rejer i kål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : kiole Indsendt : |
|
|
Skær kålen i grove strimler. Del gulerødderne på langs og skær dem i 3 cm lange skrå skiver Steg kålen i olie i en god wok med god varme. Det må gerne få lidt farve. I en pande steges løg og gulerødder i lidt olie sammen med paprika og hvidløg/chili til de er næsten møre.
Hæld det hele i wokken sammen med bouillonen og ketchup og fishsauce og lad det simre under låg til du syntes det er færdigt(Det må gerne have lidt bid.) Når du syntes det er ved at være færdigt skubber du det hele op ad indersiden af wokken og jævner væden med maizena Rejerne tilføjes nogle minutter før servering. Smag til med salt og peber evt fishsauce. Serveres med gode tykke skiver groft rugbrød og en kold øl. |
|
Opskriften er vist 13240 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-03-01 18:43:36 Var lidt skeptisk over kål og ketchup, men det smager fantastisk godt. Tilføjede lidt ægnudler i stedet for at jævne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne