Sandkage med rismel
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Anne-Sofie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret og bland det i en skål med sukker og røres med elpisker, til man ikke kan høre sukkeret knase mere.
Æg kommes i mens der røres. Rismel, kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sigtes i skiftevis med mælken. det hele røres sammen. En sandkageform ca. 1.75 liter smøres og dejen hældes deri. Sandkagen bages ca. 55 min. ved 200 grader på næstnederste rille, men stik en gang imellem med en strikkepind i den. |
|
Opskriften er vist 35977 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Emilia - 2010-01-29 18:57:54 Jeg har lige bagt den, og den er rigtig god.. Jeg gav den måske en time, fordi jeg stak en kniv ned i kagen og der var noget på kniven.. Så den har nok fået rimelig meget men ellers var den ikke blevet ret god - TROR JEG. Jeg puttede kokos på, og namnam.. Den smager rigtig godt! Anne-Sofie - 2005-01-01 01:01:01 Bare kom med forslag til ændring! Det gør det lettere for andre at gøre den perfekt! Julie - 2005-01-01 01:01:01 Bag den i en rund form. Når kagen er taget ud af ovenen og helt kold del den i to og smør jordbærfromage i mellem lagene - totalt lækkert! bageren - 2005-01-01 01:01:01 virkelig lækker kage!! prøv den!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne