Sandkage med rismel

Sandkage med rismel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne-Sofie

Indsendt :      Red :
Sandkage med rismel, billede 4 Sandkage med rismel, billede 1 Sandkage med rismel, billede 2 Sandkage med rismel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
125 gram Rismel
125 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret og bland det i en skål med sukker og røres med elpisker, til man ikke kan høre sukkeret knase mere.

Æg kommes i mens der røres. Rismel, kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sigtes i skiftevis med mælken. det hele røres sammen.

En sandkageform ca. 1.75 liter smøres og dejen hældes deri.

Sandkagen bages ca. 55 min. ved 200 grader på næstnederste rille, men stik en gang imellem med en strikkepind i den.





karakterer:
Opskriften er vist 35977 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 18506 (4406 kcal)
KJ pr. Portion 18506 (4406 kcal)
Vægt ialt 1117 gram
Vægt pr. Portion 1117 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1656 KJ (394 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 20.1 gram
Kulhydrat 50.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-29 18:57:54
Jeg har lige bagt den, og den er rigtig god.. Jeg gav den måske en time, fordi jeg stak en kniv ned i kagen og der var noget på kniven.. Så den har nok fået rimelig meget men ellers var den ikke blevet ret god - TROR JEG. Jeg puttede kokos på, og namnam.. Den smager rigtig godt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Bare kom med forslag til ændring! Det gør det lettere for andre at gøre den perfekt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Bag den i en rund form. Når kagen er taget ud af ovenen og helt kold del den i to og smør jordbærfromage i mellem lagene - totalt lækkert!

  -   2005-01-01 01:01:01
virkelig lækker kage!! prøv den!!