Jydemakrel med stikkelbærskompot
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Makrel-fileterne paneres i æg og rugmel og steges gyldne.
fiskebouillon opløses i vandet og koges op med løg, gulerødder og laurbærblade.
Lad det simre 15 minutter og si det. Tilsæt OSCAR Lys Basis og kog op under omrøring til passende konsistens. Fløden tilsættes. Lad saucen simre og smag til med persille.
I gamle dage serverede man på Skagen en stikkelbærssauce til stegt makrel: 250 g stikkelsbær koges i 1 liter vand og 5 spsk sukker. Bærerne koges møre. 40-50 g OSCAR Suppe- og Saucejævner udrøres i vand og jævnes til passende konsistens. |
|
Opskriften er vist 11431 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne