Fynsk gullasch
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i terninger og brunes. Krydderier og vand tilsættes.
Retten steger ca. 1/2 time.
Sukker brunes til karamel. Smør tilsættes. Heri brunes de hele løg. Æblerne skrælles og skæres i terninger. Disse kommes sammen med løgene i retten og det simrer videre 15-20 minutter eller til kødet er mørt. Oscar Tomat Basis tilsættes og koges igennem under omrøring. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 52005 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-06-19 19:02:30 Kunne ikke skaffe OSCAR Tomat Basis, og ved faktisk ikke om den kan købes i supermarkedet, men ifølge de info jeg kan finde så skulle det være meget lig konc. tomatpure, så vi har brugt 70 g. konc tomatpure (en lille dåse.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne