Karrykål 02

Karrykål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jytte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hvidkål
500 g.svinefars
250 g.svinesmåkød
250 g.bacontern
2 ps.ris i kogepose
 karry
 salt
 peber
 evt.2-3 gulerødder
150 g.margarine
 
Opskrift:
Svits alt kød og kom karry i med det samme. Derefter kommes snittet hvidkål og evt. småtskårne gulerødder i gryden. Det hele koger ved middel varme til kålen og kødet er klar.

Koge poserisen hældes ud af poserne og kommes i gryden hvorefter det koges med ca. 20 minutter. Smages til med salt og peber og evt. ekstra karry efter behag.

Kan spises som det er eller med et stykke rugbrød til. Når kålen er kold er den også velegnet som pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 28611 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-01 13:24:58
nb. svits karry før kød kommes i.

  -   2007-11-01 13:22:50
brug oksefars af god kvalitet. giver bedre smag. smager også godt med kartofler til. hvis der skal bruges ris, hvorfor så klippe dyre kogeposer op. køb løse ris. smager også af mere