Karrykål 02
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jytte Indsendt : Red : |
|
|
Svits alt kød og kom karry i med det samme.
Derefter kommes snittet hvidkål og evt. småtskårne gulerødder i gryden.
Det hele koger ved middel varme til kålen og kødet er klar.
Koge poserisen hældes ud af poserne og kommes i gryden hvorefter det koges med ca. 20 minutter. Smages til med salt og peber og evt. ekstra karry efter behag. Kan spises som det er eller med et stykke rugbrød til. Når kålen er kold er den også velegnet som pålæg. |
|
Opskriften er vist 28611 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer helle - 2007-11-01 13:24:58 nb. svits karry før kød kommes i. helle - 2007-11-01 13:22:50 brug oksefars af god kvalitet. giver bedre smag. smager også godt med kartofler til. hvis der skal bruges ris, hvorfor så klippe dyre kogeposer op. køb løse ris. smager også af mere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne