Birkeshorn 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Squdi Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet og bland det med vandet. Opløs gæren heri når vandet er håndvarmt.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.
Stil den til hævning et lunt sted i cirka 30 minutter.
Ælt dejen sammen og rul den ud til en trekant. Rul dejen fra den brede ende mod spidsen. Bøj hjørnerne ned og læg på en smurt plade. Lad dejen efterhæve i ca 20 minutter. Pensl hornet med æg og drys med birkes. Hornet bages ved 200 grader i 20-25 minutter. Tips: Hævetid i alt 50 minutter Bagetid 20-25 min |
|
Opskriften er vist 9255 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer John bech - 2011-10-06 09:08:03 Hvor mange Pers. er opskriften for ? Gitte - 2005-01-01 01:01:01 -Smager suverænt... :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne